Over Ons…

Top Scores

Uitstekende recensies op Google

Meer dan 15 jaar

Werkzaam in Lelystad en omstreken

Altijd bereikbaar

7 dagen per week telefonisch bereikbaar

Diensten

Bij u thuis op kantoor of onze werkplaats

Meer dan 1600

Vaste klanten in Lelystad en omstreken

30 jaar

Ervaring in de ICT en gediplomeerd

JST Computer Repair is sinds 2006 gevestigd in Lelystad en gespecialiseerd in het repareren van Computers en configureren van randapparatuur. Onze Google reviews van onze klanten spreken voor zich en laat tevreden klanten zien.  Wij zijn een klein bedrijf maar groot in service en kwaliteit, tevens zijn wij een officieel Microsoft Certified Professional, Comptia A+ certified en een officieel Microsoft OEM system Builder bedrijf.

U veilig laten internetten staat bij ons hoog in het vaandel en daarom werken wij alleen met de beste Internetbeveiliging software zoals Karspersky, Mcafee en F-secure. Door ons kleinschalige karakter kunnen wij onze tarieven laag houden.  Wij zijn  zeer gevarieerd in onze werkzaamheden, van het configureren van draadloze netwerkverbindingen tot het vervangen of uitbreiden van hardware, JST doet het allemaal. JST Computer Repair is gespecialiseerd in het oplossen van Windows problemen.

Tevens kunnen wij u van dienst zijn met het opmaken van een schaderapport voor u schadeverzekering ingeval van laptop schade. En aankopen kunnen contant en veilig via Pin betaald worden, wel zo handig!

Vriendelijke Groet

Jan Staphorst