Desktop Reparatie

 

Optimaliseer jouw Desktop Experience met JST Computer Repair!

De desktop computer blijft een favoriete keuze voor veel gebruikers, maar zelfs de meest betrouwbare desktops kunnen kuren vertonen of defect raken. Bij JST staan we klaar om jouw desktop vakkundig te repareren en indien nodig onderdelen te vervangen.

Wat JST Computer Repair jou te bieden heeft:

Traagheid Overwinnen: Is je computer traag? Wij bieden opschonen of een verse Windows installatie om de prestaties te verbeteren. Voor slechts € 54,00 installeren wij Windows opnieuw.

Hardware Upgrades: Geef jouw desktop een boost door hardware-upgrades zoals het vervangen van de harde schijf door een supersnelle SSD of het verhogen van het intern geheugen. Wij zorgen voor een merkbare verbetering van de prestaties.

Stofvrij & Fris: Zelfs in het schoonste huis verzamelt een desktop stof. Onze APK-service à € 49,95 maakt de systeemkast volledig stofvrij, vernieuwt de koelpasta op de processor en houdt jouw desktop in topconditie.

Onderdelen die wij met garantie vervangen:

– Voeding 220 volt
– Mainboard
– Geheugen upgraden
– Dvd player/rewriter
– Cardreader
– Geluidskaart
– Netwerkkaart
– Videokaart
– Wifi adapter
– Harde schijf
– SSD harde schijf
– Harde schijf naar SSD klonen
– Systeemkast

Wij staan garant voor vakkundige reparaties en upgrades met garantie. Geef jouw desktop de aandacht die het verdient met JST Computer Repair!

???? Bel ons voor een afspraak of maak online eenvoudig een afspraak. Transformeer jouw desktopervaring met JST! Tel 06-20713013.