Computeruitleg Senioren

.

In onze samenleving zijn wij afhankelijk geworden van de digitale wereld, dat betekend dat ook steeds meer ouderen de stap naar de computer toch moeten maken. Voor velen een enorme drempel door het onbekend zijn met de computer en het ontbreken van geduldige hulp en uitleg in een taal die iedereen begrijpt.

Ik geef in je eigen thuisomgeving op je eigen computer de uitleg in een tempo wat je prettig ervaart. Door de basis uitleg van de computer en de werking van het internet gaat het voor u al snel duidelijk worden hoe het werkt en wat je er allemaal mee kunt doen, en alles in je eigen tempo.

Wil je alleen uitleg hoe verstuur en maak ik een e-mail?, hoe gebruik ik de website van mijn Apotheker? Of hoe gebruik ik Microsoft Teams om te bellen met je familie of vrienden, het is allemaal mogelijk.

Heb je hulp en uitleg nodig bij het maken van een Abelli fotoboek? en een email versturen lukt wel? Dan doen we alleen het maken van het fotoboek, jij bepaald waar de kennis ontbreekt en waar ondersteuning nodig is. Ook kunnen wij je adviseren in de aanschaf van een nieuwe computer.

JST Computer Repair levert ook nieuwe computers en levert alles aangesloten en werkend af op locatie.  Stap voor stap en met geduld help ik je vertrouwd maken in de nieuwe digitale maatschappij.

Vriendelijke Groet

Jan Staphorst.