Computeruitleg Senioren

.

In onze samenleving is de digitale wereld onmisbaar geworden, wat betekent dat steeds meer ouderen de stap naar de computer moeten zetten. Voor velen vormt dit een grote drempel, vanwege onbekendheid met de computer en het gebrek aan geduldige hulp en uitleg in begrijpelijke taal.

Ik bied persoonlijke uitleg in jouw eigen thuisomgeving, op jouw eigen computer, in een tempo dat je als prettig ervaart. Met een basisuitleg over de computer en het internet wordt al snel duidelijk hoe het werkt en wat je er allemaal mee kunt doen, alles in jouw eigen tempo.

Of je nu alleen uitleg wilt over het versturen en maken van een e-mail, het gebruiken van de website van je apotheker, of het gebruik van Microsoft Teams om te bellen met familie of vrienden; het is allemaal mogelijk.

Heb je hulp nodig bij het maken van een Abelli fotoboek terwijl het versturen van een e-mail wel lukt? Geen probleem, we richten ons op de specifieke gebieden waar jij ondersteuning nodig hebt. Ook kunnen wij adviseren bij de aanschaf van een nieuwe computer.

JST Computer Repair levert ook nieuwe computers en zorgt ervoor dat alles aangesloten en werkend wordt afgeleverd op locatie. Stap voor stap en met geduld help ik je vertrouwd te raken in de nieuwe digitale maatschappij.

Met vriendelijke groet,

Jan Staphorst.