Computeruitleg 55+

.

In onze samenleving zijn wij afhankelijk geworden van de digitale wereld, dat betekend dat ook steeds meer ouderen de stap naar de computer toch moeten maken. Voor velen een enorme drempel door het onbekend zijn met de computer en het ontbreken van geduldige hulp en uitleg in een taal die iedereen begrijpt.

Ik geef in uw eigen omgeving op uw eigen computer de uitleg in een tempo wat u prettig ervaart. Door de basis uitleg van de computer en de werking van het internet gaat het voor u al snel duidelijk worden hoe het werkt en wat u er allemaal mee kunt doen, en alles in uw eigen tempo.

Wilt u alleen uitleg hoe verstuur en maak ik een e-mail?, hoe gebruik ik de website van mijn Apotheker?, of hoe gebruik ik Skype om te bellen met uw kinderen/kleinkinderen of familie? het is allemaal mogelijk.

Heeft u hulp en uitleg nodig bij het maken van een Abelli fotoboek? en een email versturen lukt wel? Dan doen we alleen het maken van het fotoboek, u bepaald waar de kennis ontbreekt en waar ondersteuning nodig is. Wilt u advies voor de aanschaf van een computer of wilt u dat ik mee ga voor de aanschaf? het kan allemaal op maat met u afgesproken worden.

JST Computer Repair levert ook nieuwe computers en levert alles aangesloten en werkend af op locatie.  Stap voor stap en met geduld help ik u vertrouwd maken in de nieuwe digitale maatschappij.

Vriendelijke Groet

Jan Staphorst.