JST Computer Repair is sinds 2006 gevestigd in Lelystad en gespecialiseerd in het repareren van Computers en configureren van randapparatuur. Onze Google reviews van onze klanten spreken voor zich en laat tevreden klanten zien.

Wij zijn een klein bedrijf maar groot in service en kwaliteit, tevens zijn wij een officieel Microsoft Certified Professional, Comptia A+ certified en een officieel Microsoft Oem system Builder bedrijf.

Jou veilig laten internetten staat bij ons hoog in het vaandel en daarom werken wij alleen met de beste syscurity software zoals Karspersky, Bullguard en F-secure. 

Door ons kleinschalige karakter kunnen wij onze tarieven laag houden. JST brengt bij reparatie geen overbodige arbeidsuren in rekening, wij rekenen in arbeid-modules van 15 minuten op locatie en met vaste prijs modules voor reparaties bij ons in de werkplaats.

Wij zijn  zeer gevarieerd in onze werkzaamheden, van het configureren van draadloze netwerkverbindingen tot het vervangen of uitbreiden van hardware.

wij vervangen lcd/Led schermen, toetsenborden, harddisk, SSD harddisk plaatsen, geheugen uitbreiding.

JST is gespecialiseerd in het oplossen van Windows problemen. 

Tevens kunnen wij je van dienst zijn met het opmaken van een schaderapport voor je inboedelverzekering ingeval laptopschade

Reparaties en aankopen kunnen contant en veilig via pin betaald worden, wel zo handig!